Kvinners Kjoler – En Flashback til Kvinnelighet

Kvinner har slitt kjoler som sin viktigste stil av klær, gjennom historien. Mens kjole stiler har endret seg, har en ting forblitt; kjolen er fortsatt den viktigste representasjon av kvinner og femininitet. For eksempel, tenk på den siste gangen du gikk på toalettet og så bildet demonstrere som er mann, og som er kvinnelig. Var den kvinnelige karikaturen i en kjole? Mest sannsynlig var det.

Kvinnenes kjoler

Kvinner flyttet bort fra iført kjoler, som den viktigste klesstil, som starter i 1960, da jeans eksplosjonen begynte og kvinnenes revolusjonen tok tak. 1960 ble også fylt med capribukser, som gir kvinner enda flere valgmuligheter unna kjoler og skjørt. Mot slutten av 1960-tallet jeans og bukser ble slitt oftere enn kjoler. I dag er det en bølge av kvinnenes kjoler popularitet. Mens kvinner fortsatt bære jeans, shorts og andre former for klær, er kjolen popularitet på stige.

Økningen i populariteten av kjolene kan tilskrives den nye vintage kjoler popularitet, som bæres av Katy Perry og Dita Von Teese. Men mer enn bare de to Hollywood-stjerner, kjoler blir forbrutt av alle TV- og filmstjerner. Vintage stiler som pin up girl kjoler og blyant skjørt stiler, er en del av en stigende mote mani.

Skjørt kjoler

Vintage stiler er mer populært som kjoler fordi, historisk sett, kvinner hadde på seg kjoler nesten 100% av tiden. Faktisk kvinner selv hadde på seg «housedresses» mens rengjøring huset og gjør husarbeid hjemme. Kjoler var essensen av femininitet. Mens kvinner kan fortsatt nyte iført kjoler, det var en periode da kjoler ble ansett som den eneste riktige klær for kvinner, noe som skapte en følelse av tvang stil. Demonstrativt ikke på seg kjoler, eller blir nektet å bli tvunget til å bære kjoler, var en del av kvinnenes revolusjon. Nå, med kvinners rettigheter blir mer utbredt, selv om det fortsatt ikke er komplett, kvinner kan føle seg mer komfortabel på seg kjoler til å fungere, uten å føle som om de vil bli sett på som for feminin.

Kvinnenes kjoler for arbeid er en blanding av blyant skjørt kjoler og takket være Michelle Obama, ermeløs stil kjoler. Populære merkene er J Crew og Jones i New York. Mens solen kjoler er ikke så populær som andre kjoler, for arbeid, er det mange kjoler som kan brukes i varmere vær som også er profesjonell utseende. Kvinner velger klassiske stilarter av kjoler, for arbeid, for eksempel kopier av den lille sorte kjolen modellert av Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffanys.

Når solen skinner og været er varmt, er kvinner velger vintage sol kjoler. Vintage sol kjoler er grime kjoler med Peter Pan krage og bånd rundt halsen. Disse nydelige kjoler kan ha blyant skjørt, som i slutten av 1960, eller swing skjørt stil fra 1950-tallet. Nydelig rød og marineblå blues med prikker eller hvite krager med marineblå bodice.

Pluss størrelser er tilgjengelige i enhver stil kjole du ønsker, inkludert sol kjoler og aftenkjoler.

Når du skal kjøpe kjoler i år farger og stiler innen mote er gult og grønt. For kvelden kjoler av en skulder er veldig populært. Ruffles og blonder er tilbake i stil, men Lycra er det ikke. Noen gode nettbutikker tilbyr rimelige kjoler og de fleste tilbyr gratis frakt med en viss mengde kjøp.


Leave a Reply

Your email address will not be published.