Ringer og Ting – Mote Ringene

Når det kommer til smykker tilbehør, ringene er unik. De kan være morsomt og trendy eller symboliserer kjærlighet og evigheten mellom to personer. De fleste vil eie minst flere forskjellige ringer i hele sin levetid. Birthstone ringer, skoleringer, gifteringer, og la oss ikke glemme at ringene er store motetilbehør. I dag ser vi på noen av de beste mote ringer tilgjengelig og snakke om ringer og ting som vedlikehold og stell.

Mote ringerMote ringer

Når du ser på ringene og ting, er det ikke benektes at de mest fasjonable smykker stykker på markedet akkurat nå er ringer. Du kan bære dem med dressy og uformelle antrekk. Vi ser på noen av de mest populære mote ringer som er tilgjengelige:

Dome – Disse dome ringene vil komme rett på fingeren. Enhver antrekk som du bære dem med får en bit av en ekstra funky stil. Disse ringene også låne fra cocktail ringer som var populære i 1950 og 1960; dette gir dem en stor vintage vibe.

Cubic zirkonia cocktail – Nå som vi er på temaet cocktails og ringer og ting, vil disse ringene tilby et flott alternativ for enhver garderobe. En cubic zirkonia er vakker å se på og er fortsatt rimelig på omtrent ethvert budsjett. Du har råd til å gå litt større hvis du velger å kjøpe en kubisk zirkonia.

Vintage – Du kan ta den siste tilbake til livet i nye og interessante måter med disse vintage stil ringer. Ringer med uvanlige innstillinger og band med bla ornamenter vil fungere perfekt med det du har i veien for en variert garderobe.

Animal – Smykker laget som dyr er trendy. Snake, gris, og ugle ringer alle gi noen antrekk som du bærer med en naturlig ennå vill stemning. Mange av disse dyr mote ringer har gull vinger eller gemstone øynene for ekstra luksus og gnisten.

Stables – Du kan mikse og matche din stil med stableringer. Dette sikrer at du har et annet utseende hver gang du setter ringen på. Stables ring sett som inneholder hvitt gull, rose og gult skal matche med omtrent alt.

Rustfritt stål band – Ved å velge en elegant rustfritt stål ring, kan du legge minimalistisk design til antrekket ditt. Selv om andre industrimetaller er populære, kan både titan og wolfram bli dyrt. Du kan få samme utseende og holdbarhet for mye mindre penger med rustfritt stål.

Rope – Hvem har sagt at ringer og ting alltid å være laget utelukkende av metall? Du kan legge tekstur til alle antrekk ved hjelp mote ringer med tau detaljer. Rustfritt stål ringer kombinert med tau aksenter og sterling sølv tau band er både moderne og allsidig

Forseggjort gull – Gull er absolutt lage et fasjonabelt comeback (har det noen gang virkelig blitt borte?). Spesielt gullbelagte ringer er en stor kjøper, fordi de gir deg holdbarhet og glans av gull, men uten den høye prislappen. Se etter tribal-inspirerte ringer og gull filigran cocktail ringer.

Black – Du kan matche sort smykker med noe. Velg mellom svart-belagt rustfritt stål ringer, ringer med svart onyx edelstener og svart diamantringer, og du vil ha ringer som går med noe som du noen gang kan sette på.

Strekk – Disse ringene er populære fordi de vil passe alle. Du trenger ikke å ha den på samme finger hver eneste gang eller selv velge en størrelse! Mange av disse kommer med beaded elastiske bånd som gjør dem ser akkurat ut som solide metalldeler.

Omsorg for din ringer

Hvis du har en vellaget ring, kan det vare i flere tiår, noen ganger også vare fra generasjon til generasjon. Alt du trenger er litt forebyggende vedlikehold og skånsom pleie:

Rengjøring av ringer og andre ting

Ta på deg ringer etter bruk av kosmetikk og kremer – dette vil unngå flekker på dem.
Skyll ringer med ferskvann. Bruk en myk, lofri klut til å klappe dem tørre.
rengjør forsiktig innstillingene med en myk børste; du kan bruke en tannbørste hvis du ikke har noe annet tilgjengelig.
Sug metal band og ringer med edelstener og / eller diamanter for noen minutter i en mildt rengjøringsmiddel vann og noen dråper oppvaskmiddel.

Lagre Dem

Oppbevar dem i en smykker boks eller i en veske.
Hvis du har ringer med pinner eller steiner, kan det klø andre smykker ganske enkelt. Spesielt perler kan lett bli skadet
Selv om de ser fine, er det en god idé å ha en profesjonell gullsmed titt på innstillingene ring en gang hvert år. Korrekt vedlikehold kommer til å redusere den totale slitasje drastisk.


Leave a Reply

Your email address will not be published.