Beste sminketips til regnvær

Kvinner er mer opptatt av sin makeup når du går ut for partene eller ved noen anledninger. Når du skal ut i regnet sminken blir vasket bort. Så hva kan du gjøre for å holde sminken fra å bli vasket bort i regnet? Her vil du få de beste makeup ideer som vil hjelpe deg å se vakre og attraktive selv om du er våt i regnet.

Det er veldig vanskelig å holde sminken plettfrie under regnvær. Det er viktig å holde ansikt, hår og kropp makeup på plass i regnvær. For å holde sminken intakt i regnvær, må du følge noen viktige makeup tips. Noen av makeup tips er gitt nedenfor:

Sminketips

Beste sminke tips i regnvær:

Sminke Base:

Påføring base er den viktigste delen av makeup. Hvis du bruker foundation overdrevet, kan du ende opp med å bruke en forvrengt utseende. Du kan bruke vannfast foundation og påfør tynt lag av det på ansiktet ditt. Velg riktig nyanse som passer din hudtone. Du kan også bruke pulver for å flimre litt og styrke skjønnhet. De med mørk hudfarge kan bruke concealer snarere enn å bruke ren pulver.

Øye Sminke:

Mascara er den generelle produkt som brukes for øyesminke. Hvis du ønsker å gå ut i regn, kan du bruke vannfast mascara for øyet makeup. Ved hjelp av en normal mascara vil lett flekk når det kommer i kontakt med fuktighet og fuktighet. Derfor er det viktig å bruke mascara med en spesiell formel som vil motstå selv i ekstreme værforhold. Disse produktene kan ikke vaskes av lett. Ved hjelp av egnede makeup removers kan hjelpe deg å bli kvitt dette problemet.

Rødme:

Når du søker blush, sørg for at du bruker monsunen bevis rødme eller velge kremen blush som kan motstå fukt innvirkning. Hvis du bruker vanlig blush i regnvær, vil det lett bli vasket resulterer i makeup rotet.

De fleste makeup profesjonell forsømmelse bruk av blush i regnvær. I stedet foretrekker de en knusende triks. De bruker leppestift på sin spiker og spre den nøye for å gi deg en flott utseende som du får med rødme.

Leppe Sminke:

Lipgloss er strengt begrenset av makeup eksperter i regnvær. Det kan lett bli flekkete og gi en lite flatterende utseende til leppene. Hvis du ønsker å bruke lipgloss, kan du foretrekker høy kvalitet leppestift som vil ha en langvarig effekt. Når du kjøper den lip stick, se etter den vannavstøtende produkt. Trykker det litt med silkepapir etter påføring og gir et snev av lipgloss på den slik at den holder seg godt og har en langvarig effekt.

Vask ansiktet grundig før du påfører makeup og gni isbit på ansiktet i 5-10 minutter. Dette vil redusere svette hastighet slik at sminken holder seg i lengre tid i ansiktet ditt. Kvinner som har fet hud kan bruke snerpende etter isbiter. Hvis du har tørr til normal hud, kan du bruke toner etter påføring isen til friske huden.


Leave a Reply

Your email address will not be published.