6 tips for å finne den rette vinter brudekjole

Nå sesongen er vinter og er du planlegger en vinter bryllup og stabbet på hva slags kjole å få? Tenk at designerne der ute har egentlig aldri engang tenke på en brudekjole for vinteren, langt mindre utviklet en? Vel, trenger du ikke å bekymre deg for å fryse i hjel i bryllupet ditt, her er seks tips som hjelper deg å finne at elegante og vakre brudekjoler for den store dagen:

Elegante og Vakre Brudekjoler

1. Det er nok av vakre stroppeløs og spaghetti fastspent kjoler der ute som du kan velge for kjolen din. Selv om dette høres rart ut, kan du enkelt finne en vakker hvit faux pels å bære over det, eller en fuskepels sjal. Mange vil ha varme misbruke som også vil bidra til å holde hendene varme også. Det er mange bruder som har gått med denne ser det siste som det gir en flott måte å legge til noen eleganse på dagen.

2. Endre hvordan du ha håret og holde det ned i stedet for å bruke den opp. For jenter med langt hår, er dette en fin måte å holde skuldrene varme og ikke trenger å kompromisse mye på håret stil. Du kan enkelt bære slør eller tiara, og fortsatt ha vakkert hår. (For jenter med kortere hår, dette kan ikke være et alternativ for deg.) Ved å la håret ned, vil du kunne velge hvilken som helst type kjole som du liker og holde skuldrene varme.

3. Det er noen kjole beslutningstakere som har vakre kapper og matchende øreklokker som du kan velge å ha på over kjolen din når du er utenfor. Så kan du enkelt velge kjole av drømmene dine og ha et vakkert bryllup på samme tid. Det hjelper deg til å slå nesten alle kjole til en vinter brudekjole.

4. Endre din måte å tenke litt og velge en annen farget kjole – som lys blå eller burgunder – og deretter bruke en hvit fuskepels stjal over det som flyter rundt skuldrene. Dette er en flott måte å legge til litt glamour til din kjole og likevel tillate deg de forskjellige stilvalg som du krever.

5. Når du leter etter en brudekjole, må du huske hvilken tid på året du skal gifte i og hva alternativene er. Det er noen kjoler som har en ren topp eller skjørt som kanskje ikke er den varmeste alternativet for en vinter dress – men det er andre kjoler som tilbyr tykkere materiale som vil bidra til å holde deg varm under seremonien. Du kan velge fløyel, ull, tung satin og andre materialer som du ikke kunne velge om sommeren, men vil være perfekt for vinteren.

6. Hvis du finner ut at du har problemer med å plukke ut en vinter brudekjole, ta en pause fra å søke. Noen ganger når du prøver for hardt eller prøver å jag din beslutning, kan du plukke ut en kjole som du ikke liker. Sørg for at du holder god tid til å velge kjole som er perfekt for deg – og ikke betale for noe mindre.

Det kan virke som det vanskeligste i verden å velge en vinter brudekjole – men det er ikke umulig. Det finnes mange alternativer som vil holde deg varm og fortsatt ser vakker. Selvfølgelig, hvis du begynner å lete i god tid, kan du enkelt finne en som vil være perfekt for deg.

Artikkel og Bilde kreditt: www.missydress.no


Leave a Reply

Your email address will not be published.