Hvordan velge en god kvinne klokke

1. Type

Velg Quartz eller mekanisk? En kvarts bevegelse vil koste mindre, trenger mindre vedlikehold og er pålitelig og praktisk. En mekanisk bevegelse er et mini stykke ingeniørkunst og flere kvinner blir klar over håndverk involvert. Det vil koste mer, men se etter det, og det kan bli et arvestykke. Girard Perregaux produserer et fint utvalg av damene mekaniske klokker.

Cartier

2. Stil

Formen på klokken er svært viktig. Den klassiske runde formen er alltid på moten, en firkantet form har en mer maskulin stil, og et rektangel sak kan ha retro chic eller gå for en svingete i mellom stil for ultra femininitet.

3. Material.

Gull, er den tradisjonelle klassiske fortsatt on-trend med mer subtile Rose gull gjør en kommer tilbake. Rustfritt stål opprinnelig brukt i mer maskuline stiler er tøff, kostnadseffektive og har en fin tungtveiende følelse. Keramisk mye brukt av Rado watch merkevare gir et moderne design. Dette materialet vil ikke klø, kan være farget og med sin blankpolert utseende gjør for en spektakulær damer se.

4. armbånd eller stropp.

Armbånd watch kan gjøre for en mer formell smykke som de som tilbys av Cartier. Lærreimer kan være utrolig moteriktig med forseggjort farger for å matche ringer og eksotiske lær som stingray gjør uret enda mer unik. Gummi stropper er ikke bare for gutter. Dette slitesterke materialet vil ikke bli skadet av parfyme eller andre produkter som det lett kan rengjøres.


Leave a Reply

Your email address will not be published.