Velge en bikini for din kroppsfasong

Finne riktig bikini for kroppen din er en årlig ildprøve. Du kan nesten alltid garantere at hvis buksen passe, vil toppen være for liten, og hvis de beste passer, vil buksen gjøre baken ser massiv. Jeg har fått noen toppen tips til deg om å velge riktig badetøy til flatere kroppen din form.

Bikini

Pæreformet

Den pære form sies å være britiske kvinners vanligste kroppstype, og det betyr bare at du har en større nedre halvdel enn øvre halvdel. Det høres ikke veldig flatterende form, men faktisk det betyr bare at du er mer sensuell på nedre halvdel og som et pluss at du sannsynligvis har en nydelig flat mage også! Hvis du ønsker å trekke oppmerksomheten vekk fra nedre halvdel, en fin måte å gjøre dette på er ved å ha en pen og detaljert bikini topp å trekke oppmerksomhet til bysten din. Ved å maksimere din byste vil det være enkelt for deg å se sexy og sensuell i bikini! Prøv å unngå bandeau stiler som disse vil bare redusere dine kurver. Bikini bottoms som går på tvers den bredeste delen av hoftene vil se den mest flatterende på deg. Velg bikini bottoms med sidebånd, slik at du kan justere dem til det mest flatterende stilling for deg, men holde seg unna gutt shorts, da disse vil gjøre hoftene ser større. Sørg alltid for den nederste halvdelen av bikini passer godt, så det er ingenting garantert å få deg til å se større enn dårlig tilpasset eller for stramme bikini bottoms.

Apple formet

Hvis du er en klassisk eple form, så har du sannsynligvis et mindre godt definert midje og mindre hofter. Egentlig er det ikke at du ikke har en liten midje, det er bare at du har slike slanke hofter! På bonussiden sannsynligvis du har en stor byste og nydelige lange ben også! Så fokus på disse og skape en illusjon av kurver ved å plukke bikinier med sløyfer, volanger, belte eller en vakker bue detaljer. Prøv å styre klar av for liten bikini bunn, da disse ikke vil flatere din form, i stedet gå for bikini bottoms med høye snitt ben som forlenger bena og trekke oppmerksomheten bort fra midjen din. Sexy gutt shorts vil også fungere godt på deg. Unngå grime nakken fordi disse vil bare forlenge øverste halvdel, også styre klar av horisontale striper, da disse vil bare trekke oppmerksomheten tilbake til midjen din. Hvis du føler at du trenger å dekke opp magen valgte en tankini eller badedrakt i en fin enkel stil og en pen mønster.

Timeglass

Hvis du er heldig nok til å ha et timeglass figur så kan du flaunt det i omtrent alle stil og som inkluderer selv teeniest av bikinier! Sexy høy cut bikini bottoms vil se bra ut på deg og vil gjøre bena ser lang. Bare pass på at du ikke presse disse kurvene i for liten bikini fordi du ikke vil at noen garderobe funksjonsfeil på stranden!

Slim eller atheletic

En slank eller atheletic tallet kan mangle noen av kurvene i et timeglass, men som en bonus vil du ha en slank midje og en svak figur – heldig du! Bikini topper med rysjer eller pene utskrifter vil se flatterende på deg. En halterneck er også en god titt som det vil bidra til å fremheve din byste, kan du også prøve bikini topper med ekstra polstring for maksimal effekt! Du vil se flott ut i gutt shorts og bikinier med slips sider som vil bidra til å gi deg en curvier utseende. Prøv å unngå kjedelige monoblokkbadedrakter som disse vil være den minst flatterende for deg – ganske mønster og mange feminine detaljer er nøkkelen for deg!
Beste tips for å se bra ut på stranden!

Følgende er ikke strengt kroppstyper, men de er sannsynligvis blant de største problemene vi kvinner møter når plukke riktig bikini eller badedrakter, så vi har gitt dem deres egne seksjoner!

Stor byste

Hvis dette er deg, og du er heldig nok til å være en svingete dame, så et godt valg for en større byste er en halterneck bikini fordi de kan gi deg god støtte samt en sexy cleavage! Det er nok best å unngå stroppeløs bandeau stiler som de ikke vil gi deg mye støtte og kan se lite flatterende. Likeledes bikinis med ørsmå topper er best unngås som de ikke vil gi deg nok dekning, og du kan godt finne deg selv dukker opp over alt! Hvis du har reelle problemer med å finne bikinier som passer både øvre og nedre halvdelen, og deretter prøve å kjøpe dem separat slik at du kan mikse og matche størrelser. Hvis støtte er et problem for deg, så se opp for BH-er med bikini topper eller tank topp bikinier med brede stropper som vil gi deg at alle viktige ekstra støtte.

Small bust

Ladies med mindre byster er heldig fordi de kan ha mange forskjellige stiler, inkludert bandeau stiler som bare virkelig ser fantastisk på deg! Kontroller at du sjekke ut bikinier med volanger og små tri topp bikinier fordi bare du kan bære disse også! Gå for lyse farger på stranden i sommer, og sjekk ut den brasilianske stilen bikinier som generelt har mindre topper som gjør dem perfekt for deg. For ekstra effekt, kan du prøve bikinier med padding. Det er alltid en god idé å velge en bikini som har justerbare stropper for å sikre en god passform fordi løse bikini topper er definitivt ikke et flatterende utseende.


Leave a Reply

Your email address will not be published.